Retseptinurgake

25 juuli, 2007

Taimetoitlase hartsho

Filed under: Soolased soojad söögid — apelsinistingel @ 9:51 p.l.

Valmimisaeg: ~40 min. 

Koostisosad:
-1,8 l vett
-2 mugulsibulat
-2-3 küüslauguküünt
-100 g värskeid tomateid või 2 sl tomatipastat
-3/4 kl riisi
-1/2 kl hapusid ploome või kreeke
-võid
-värsket koriandrit (kindza)
-peterselli
-värsket tilli
-soola
-pipart
-1 klaas kreeka pähkleid

Valmistamine:

1. Aja vesi keema.

2.Seejärel lisa peenelt hakitud sibul, purustatud (noa küljega või pudrunuiaga) küüslauk, riis, hapud ploomid või kreegid, sool, pipar ja jätka keetmist veel 30 minutit. Vajadusel lisa vett.

3. Prae tükeldatud tomatid võis ja lisa 5-10 minutit enne keetmise lõppu supile.

4. Serveerimisel lisa värsket hakitud koriandrit (kindza), peterselli või tilli. Rohelist peab olema palju. Selle koguse juures kuni 1/4 klaasi. Koos maitserohelisega lisa ka purustatud kreeka pähkleid.

Advertisements

Lisa kommentaar »

Kommentaare veel pole.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lisa kommentaar

Kommenteerimiseks palun logi sisse, kasutades üht neist võimalustest:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: