Retseptinurgake

25 juuli, 2007

Taimetoitlase hartsho

Filed under: Soolased soojad söögid — apelsinistingel @ 9:51 p.l.

Valmimisaeg: ~40 min. 

Koostisosad:
-1,8 l vett
-2 mugulsibulat
-2-3 küüslauguküünt
-100 g värskeid tomateid või 2 sl tomatipastat
-3/4 kl riisi
-1/2 kl hapusid ploome või kreeke
-võid
-värsket koriandrit (kindza)
-peterselli
-värsket tilli
-soola
-pipart
-1 klaas kreeka pähkleid

Valmistamine:

1. Aja vesi keema.

2.Seejärel lisa peenelt hakitud sibul, purustatud (noa küljega või pudrunuiaga) küüslauk, riis, hapud ploomid või kreegid, sool, pipar ja jätka keetmist veel 30 minutit. Vajadusel lisa vett.

3. Prae tükeldatud tomatid võis ja lisa 5-10 minutit enne keetmise lõppu supile.

4. Serveerimisel lisa värsket hakitud koriandrit (kindza), peterselli või tilli. Rohelist peab olema palju. Selle koguse juures kuni 1/4 klaasi. Koos maitserohelisega lisa ka purustatud kreeka pähkleid.

Lisa kommentaar »

Kommentaare veel pole.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lisa kommentaar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: