Retseptinurgake

25 juuli, 2007

Spinati Ricotta Gnocchi

Filed under: Soolased soojad söögid — apelsinistingel @ 9:33 p.l.

Valmimisaeg: ~30 min. 

Koostisosad:
-250 g ricotta juustu
-1-1 1/2 kl jahu
-1 suur kanamuna
-1/2 klaas parmesan juustu
-1 tl soola
-500 g värsket spinatit
-7 spl võid
-6 loobri lehte
-1 kl parmesan juustu
-näpuotsatäis pipart

Valmistamine:

1.Küpseta spinat keevas vees umbes 3 minutit.

2.Kurna ja kui on jahtunud, proovi vesi välja saada taimedelt nii palju, kui võimalik ja lõika spinat tükkideks.

3.Lisa kaussi ricotta juust, parmesani juust, tükeldatud spinat, muna ja sool.

4.Lisa 1 kl jahu sinna ja sega-(lisa nii palju jahu kui näed et vajad et tuleks normaalne töödeldav tainas).

5.Eralda tainas ja eraldi juppideks.

6.Tee neist sõrme suurused piklikud kujud, lõike kahe cm juppideks ja lisa need kergelt jahutatud ahju vormile.

7.Küpseta natuke, lisa kaussi, sulata või väikesel pannil ja lisa loobri lehed võile.

8.Lisa sool ja pipar ja vala see segu küpsetatud gnocchi peale.

9.Purusta parmesan juustuga ja serveeri.

Advertisements

Lisa kommentaar »

Kommentaare veel pole.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lisa kommentaar

Kommenteerimiseks palun logi sisse, kasutades üht neist võimalustest:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: