Retseptinurgake

25 juuli, 2007

Spinati Ricotta Gnocchi

Filed under: Soolased soojad söögid — apelsinistingel @ 9:33 p.l.

Valmimisaeg: ~30 min. 

Koostisosad:
-250 g ricotta juustu
-1-1 1/2 kl jahu
-1 suur kanamuna
-1/2 klaas parmesan juustu
-1 tl soola
-500 g värsket spinatit
-7 spl võid
-6 loobri lehte
-1 kl parmesan juustu
-näpuotsatäis pipart

Valmistamine:

1.Küpseta spinat keevas vees umbes 3 minutit.

2.Kurna ja kui on jahtunud, proovi vesi välja saada taimedelt nii palju, kui võimalik ja lõika spinat tükkideks.

3.Lisa kaussi ricotta juust, parmesani juust, tükeldatud spinat, muna ja sool.

4.Lisa 1 kl jahu sinna ja sega-(lisa nii palju jahu kui näed et vajad et tuleks normaalne töödeldav tainas).

5.Eralda tainas ja eraldi juppideks.

6.Tee neist sõrme suurused piklikud kujud, lõike kahe cm juppideks ja lisa need kergelt jahutatud ahju vormile.

7.Küpseta natuke, lisa kaussi, sulata või väikesel pannil ja lisa loobri lehed võile.

8.Lisa sool ja pipar ja vala see segu küpsetatud gnocchi peale.

9.Purusta parmesan juustuga ja serveeri.

Lisa kommentaar »

Kommentaare veel pole.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lisa kommentaar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: