Retseptinurgake

25 juuli, 2007

šokolaaditort

Filed under: Küpsetised, Maiustused — apelsinistingel @ 10:59 p.l.

Valmimisaeg: ~20 min + külmikus ~40 min.

Koostisosad:
-biskviitpõhi (tordipõhi)
– 100 g moosi
-100 g hapukoort
-300 g šokolaadi
– pool klaasi piima

Valmistamine:

1. Lõika ostetud biskviitpõhi serviti pooleks.

2. Üks pool kata ühtlaselt moosi või dzemmiga. Teine pool lõika kuubikuteks.

3. Sega tükid paraja koguse haapukoorega.

4. Aseta segu ühtlaselt põhja peale.

5. Sulata đokolaad nõrgal tulel, lisa tilk piima.

6. Kalla tort üle sulanud sokolaadiga.

7. Hoia torti külmkapis kuni sokolaad on tahkestunud.

Advertisements

Lisa kommentaar »

Kommentaare veel pole.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lisa kommentaar

Kommenteerimiseks palun logi sisse, kasutades üht neist võimalustest:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: