Retseptinurgake

25 juuli, 2007

šokolaaditort

Filed under: Küpsetised, Maiustused — apelsinistingel @ 10:59 p.l.

Valmimisaeg: ~20 min + külmikus ~40 min.

Koostisosad:
-biskviitpõhi (tordipõhi)
– 100 g moosi
-100 g hapukoort
-300 g šokolaadi
– pool klaasi piima

Valmistamine:

1. Lõika ostetud biskviitpõhi serviti pooleks.

2. Üks pool kata ühtlaselt moosi või dzemmiga. Teine pool lõika kuubikuteks.

3. Sega tükid paraja koguse haapukoorega.

4. Aseta segu ühtlaselt põhja peale.

5. Sulata đokolaad nõrgal tulel, lisa tilk piima.

6. Kalla tort üle sulanud sokolaadiga.

7. Hoia torti külmkapis kuni sokolaad on tahkestunud.

Lisa kommentaar »

Kommentaare veel pole.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lisa kommentaar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: