Retseptinurgake

25 juuli, 2007

Prantsuse sibula-juustusupp

Filed under: Soolased soojad söögid — apelsinistingel @ 9:22 p.l.

Valmimisaeg: ~25 min.

Koostisosad:
-5 suurt sibulat
-50 g võid
-1 ½ l liha- või kondipuljongit
-1 looberileht
-5 tera pipart
-2 küüslauguküünt
-5 spl. riivitud juustu
-soola
-maitserohelist

Valmistamine: 

1.Sibulad lõigatakse ratasteks ja hautatakse keedunõu põhjas võiga klaasjaks.

2.Lisatakse puljong, loober ja pipar ning keedetakse tasasel tulel 15 minutit.

3.Siis maitsestatakse supp riivitud küüslauguga, soolaga, lisatakse riivitud juust ning hakitud maitseroheline. Kes küüslauku ei armasta, võib selle asemel kasutada riivitud muskaatpähklit.

4.Juurde sobib pakkuda röstitud saia või soolaseid muretaignaküpsiseid.

Lisa kommentaar »

Kommentaare veel pole.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lisa kommentaar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: