Retseptinurgake

25 juuli, 2007

Prantsuse sibula-juustusupp

Filed under: Soolased soojad söögid — apelsinistingel @ 9:22 p.l.

Valmimisaeg: ~25 min.

Koostisosad:
-5 suurt sibulat
-50 g võid
-1 ½ l liha- või kondipuljongit
-1 looberileht
-5 tera pipart
-2 küüslauguküünt
-5 spl. riivitud juustu
-soola
-maitserohelist

Valmistamine: 

1.Sibulad lõigatakse ratasteks ja hautatakse keedunõu põhjas võiga klaasjaks.

2.Lisatakse puljong, loober ja pipar ning keedetakse tasasel tulel 15 minutit.

3.Siis maitsestatakse supp riivitud küüslauguga, soolaga, lisatakse riivitud juust ning hakitud maitseroheline. Kes küüslauku ei armasta, võib selle asemel kasutada riivitud muskaatpähklit.

4.Juurde sobib pakkuda röstitud saia või soolaseid muretaignaküpsiseid.

Advertisements

Lisa kommentaar »

Kommentaare veel pole.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lisa kommentaar

Kommenteerimiseks palun logi sisse, kasutades üht neist võimalustest:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: