Retseptinurgake

25 juuli, 2007

Lillkapsasupp

Filed under: Soolased soojad söögid — apelsinistingel @ 9:03 p.l.

Valmimisaeg: ~30 min.

Koostisosad:
-500 g lillkapsast
-2 l lihapuljongit
-2 spl jahu
-2 spl võid
-1 porgand
-soola
-3 spl rõõska või hapukoort
-1 munarebu
-tilli

Valmistamine:

1.Puhastatud ja veidi aega soolases vees hoitud lillkapsas keedetakse puljongis, tõstetakse seejärel välja ja murtakse õisikuteks, ka vars tükeldatakse.

2.Jahu kuumutatakse võis helekollaseks, segatakse vähehaaval juurde puljong, lisatakse riivitud toores porgand, lillkapsatükid, maitsestatakse soolaga ja keedetakse veel kord läbi.

3.Lõpuks segatakse juurde koorega lahtiklopitud munarebu.

4.Peale puistatakse hakitud tilli.

Advertisements

Lisa kommentaar »

Kommentaare veel pole.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lisa kommentaar

Kommenteerimiseks palun logi sisse, kasutades üht neist võimalustest:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: