Retseptinurgake

25 juuli, 2007

Lillkapsasupp

Filed under: Soolased soojad söögid — apelsinistingel @ 9:03 p.l.

Valmimisaeg: ~30 min.

Koostisosad:
-500 g lillkapsast
-2 l lihapuljongit
-2 spl jahu
-2 spl võid
-1 porgand
-soola
-3 spl rõõska või hapukoort
-1 munarebu
-tilli

Valmistamine:

1.Puhastatud ja veidi aega soolases vees hoitud lillkapsas keedetakse puljongis, tõstetakse seejärel välja ja murtakse õisikuteks, ka vars tükeldatakse.

2.Jahu kuumutatakse võis helekollaseks, segatakse vähehaaval juurde puljong, lisatakse riivitud toores porgand, lillkapsatükid, maitsestatakse soolaga ja keedetakse veel kord läbi.

3.Lõpuks segatakse juurde koorega lahtiklopitud munarebu.

4.Peale puistatakse hakitud tilli.

Lisa kommentaar »

Kommentaare veel pole.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lisa kommentaar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: