Retseptinurgake

24 juuli, 2007

Juustukangid

Filed under: Küpsetised, Soolased soojad söögid — apelsinistingel @ 8:24 p.l.

Valmimisaeg: ~60 min.

Koostisained:
-200 g jahu
-150 g riivjuustu
-150 g vōid vōi margariini
-1/4 tl soola
-1/4 tl punast vōi musta pipart
-2 muna

Valmistamine:

  1. Haki kõik ained (v.a. riivjuust) taignalaual sõmeraks ja suru taignaks.
  2. Lase taignal külmkapis u 30 minutit seista, siis rulli 5-6 mm paksuseks, lõika 1-1½ cm laiusteks ribadeks ja need 6-7 cm pikkusteks kangideks.
  3. Määri juustukangid pealt munaga, puista peale riivjuustu ja küpseta 180 kraadi juures kuldkollaseks. NB! Juustuküpsiseid ei tohi küpsetada pruuniks, siis muutuvad need mõruks.
Advertisements

Lisa kommentaar »

Kommentaare veel pole.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lisa kommentaar

Kommenteerimiseks palun logi sisse, kasutades üht neist võimalustest:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: